Praktiske oplysninger for vandhunde ......

Åbningstider:

Mandag til Fredag kl. 7.30 - 21.00
Lørdag kl. 9.00 - 16.00
Søndag kl. 9.00 - 16.00

Er du førstegangs bruger af svømmehallen og ønsker hjælp kontakt os for en aftale
mail: kvejborg@dortheasminde.dk eller på telefon 7589 6900/4088 5808

Selve konceptet for vores svømmehal, er at du skal være selv hjulpet. Første gang du skal svømme kontakter du os, for køb af kort. Du køber et ti-turs kort eller en enkelt tur og når du har købt dit kort, kan du booke svømme tider enten via computeren i vores forhal, eller fra din egen computer via internettet.

Når du kommer for at svømme med din hund, og skal ind i hallen virker dit kort som dørlås, og samtidigt med at du går ind i svømmehallen, klipper systemet en tur på dit kort.

Inde i svømmehallen er der et bassin, to bruse kabiner og en Turbo Pels Tørre, du skal selv medbringe håndklæder og evt. legesager til din hund, svømmeveste vil findes i hallen, for de hunde som behøver en sådan.

Der må max være en hund i bassinet af gangen. Der er opsat kroge, så du kan binde din hund af, når den ikke er i vandet. Der er hundebure i forhallen til afbenyttelse for jer der svømmer med mere end en hund. HUSK at vise hensyn overfor øvrige hunde i hallen, der vil komme mange forskellige hunde i hallen og ikke alle hunde ønsker kontakt til andre hunde - så hold din hund i snor og kontakt altid hundeføreren først, hvis du ønsker at hilse på en anden persons hund.

Ordensregler:

Start med at skylle din hund i brusekabinen - i vinter tiden er hundene ofte beskidte når de kommer ind ude fra, og vi ønsker at holde bassinerne, så rene som muligt !

Af hensyn til hygiejnen i bassinet er det ikke tilladt at give hunde godbidder i bassinet.

Det er ikke tilladt at vaske og klippe hunde i svømmehallen.

Sørg for at din hund er godt luftet inden du går ind i hallen - skulle uheldet alligevel være ude, så tør op efter din hund.
Mange hanhunde har tendens til at lette ben i omgivelser hvor der færdes mange hunde, men det er dit ansvar at tørre op efter ham og med tiden lærer ham at det ikke er tilladt !
Vis hensyn overfor øvrige gæster og vores naboer - lad ikke hunde sidde i bilerne hvis de gør, så må de med indenfor, hvor du har mulighed for at styre den unødvendige gøen !

Huskeliste til en svømmetur

Legesager til hunden
Håndklæder til hunde
Snor til hunden
Høm høm poser
Regntøj/gummistøvler til dig - det er ofte en våd affærer.

På forhånd tak for hjælpen og god svømmetur !

Har du problemer kan du altid komme i kontakt med Bjørn på tlf. 4088 5808

Print venlig udgave af denne side klik HER
Marianne og Bjørn Kvejborg | Trehusevej 18, Hedensted - DENMARK | Tlf.: 40885808 | kvejborg@dortheasminde.dk